tirsdag den 10. januar 2017

om at vælge retning....

Vi har tænkt meget over hvad vi ville og i hvilken retning vi skulle gå.
Vi har prøvet mange ting af og tegnet ufattelig mange tegninger og kigget rigtig meget i kataloger og på nettet. Vi er begge kommet frem til, at vi ikke er så gode til at blive puttet ned i "færdige" kasser og have forudsatte rammer sat op, da vi begge er nogle meget kreative mennesker, der godt kan lide at tænke ud af boksen.
Så efter at vi havde pløjet de første 15 typehusfirmaer igennem og snakket med flere af dem, gik vi på jagt efter en arkitekt.

arkitekt vs. typehusfirma

Vi havde behov for at finde en arkitekt der var med på et projekt der kunne udvikle sig undervejs og som var med på vores ideer og med på at vi gerne selv ville lave noget på huset.
For os handler det også meget om at kemien var der og at vi kunne finde et fælles sprog at arbejde ud fra.
Vi havde lavet en hel del forarbejde og havde lange lister om funktion af rum, størrelse på rum, hvordan vi bruger de forskellige rum og så havde vi en hel del billede materiale, som skulle kunne vise vores visioner og drømme.
Vi fandt 3 arkitekter som vi fik anbefalet af venner, familie og bekende. Og havde derefter et møde med dem alle hver især. og ud fra kemi og økonomi, valgte vi den der bedst kunne opfylde vores behov.
Alle 3 arkitekter blev inviteret hjem til os og skulle hilse på alle ungerne og se hvordan vi levede og var i det hjem vi havde.

Vi er ind til videre rigtig glade for at det er den løsning vi har valgt.
Og når vi ser på hvordan projektet ved siden af vores grund er kørt (de har også delt grunden og bygget nyt med typehusfirma) er vi rigtig glade for at det er det valg vi har truffet.......... meeeeen vi er jo heller ikke færdige endnu ;-)

Håber i har lyst til at læse med i vores videre forløb og skriv endelig spørgsmål eller kommentar ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du kigger forbi. Jeg vil blive rigtigt glad for input, idéer og tanker. Kh. Ditte