fredag den 11. september 2015

hvad skal man vælge??

Auckland Architect Brake House: Vi gør os mange tanker om husets arkitektur.
hvordan skal det se ud?
hvad skal det bygges af?
skal det være et typehusfirma der bygger det eller skal vi have gang i diverse håndværkere og arkitekt og derved selv være noget mere med i processen?
Der er så mange muligheder og så mange valg der skal træffes. Vi bruger rigtig meget af vores tid på pinterest for at blive inspireret og drømme.
Vi er nok landet på at det skal være noget med nogle cedertræs lameller og evt. ydremurer bygges op af noget der hedder H+H klodser.
These modern prefabricated homes offer simple Scandinavian style with emphasis on functionality, light and high quality materials. Designed by ONV arkitekter for M2, this series of architect-designed houses feature a minimalist box-like form with clean lines, exterior cladding, large windows, and a lovely sheltered terrace linking between the house and the garden.: Dem ved vi ikke så meget om, så hvis nogen har erfaring vil vi meget gerne høre fra jer.
Ja og det var bare ydervæge og beklædning.....der er så meget at tage stilling til, men heldigvis syntes vi det er super spændende.
Så håber i har lyst til at følge med

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du kigger forbi. Jeg vil blive rigtigt glad for input, idéer og tanker. Kh. Ditte