lørdag den 19. september 2015

nabohøring

så er vores sag endelig rykket sig et step videre....
nu ligger vores sag i nabohøringen (d. 16.09.2015). det har været en lang proces syntes vi. første gang vi talte med vores landmåler var d. 8. juli og den er først røget til nabohøring nu....
nå men nu er vi da det step videre og håber meget at der kommer skred i tingende så vi kan komme videre, jeg syntes vente tiden har været lang.
en af de ting der har forhalet udstykningen er vejen ned til den nye grund. naboerne er i gang med samme show som vi er, men er lidt længere end os. da der nu bliver 2 nye grunde i Åbyhøj har kommunen på langt at vi skal dele vej (hvad vi er glade for) så vi har haft meget tovtrækning frem og tilbage om hvor vejen præcis skulle pladsers.
kommunen har sagt at vores sag ser fin ud og det der kan stikke en kæp i hjulet for os er hvis der dukker noget op i nabohøringen som de ikke havde tænkt over.
så kryds alt hvad i har og vi hepper de næste par uger på at der ikke dukker noget op.

2 kommentarer:

  1. nabohøring. Vil det sige at hvis nogen af naboerne ikke kan lide jer, så bliver det ikke til noget?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Villads. tak for dit spørgsmål. ej så firkantet er det heldigvis ikke ;-) kommunen har sendt nogen byggeretningslinjer ud til vores naboer. noget om højte og størrelse på hus. Så har naboerne mulighed for at komme med indvendinger, som kommunen og vi så gennemgår, og hvis kommunen så syntes at alle kan komme til en fornuftig enighed, får vi lov til udstykning. vi krydser alle vores fingre ;-)

      Slet

Tak fordi du kigger forbi. Jeg vil blive rigtigt glad for input, idéer og tanker. Kh. Ditte